Lilek na grilu, jak ho neznáte - křehký, voňavý a plný chuti!

"Jednoduchý na přípravu, plný chuti a skvělý jako příloha nebo lehké jídlo k posezení s přáteli. Olivový olej, oblíbený sýr a pořádně rozpálený gril - tohle prostě funguje."
Ingredience
- 2 ks Lilek
- 100 gr Rajčatové pesto
- 50 gr Cherry rajčata
- 3 stroužky česneku
- 100 gr Chorizo sýr
- 50 gr Parmazán

TIP:Výborná příloha jak ke steakům tak mořským plodům!
Doporučujeme
Litinový rošt celý - velký
Je skvělý pomocník pro přípravu tohoto receptu.
Postup
Krok 1
Lilek rozpůlíme a dovnitř nožem uděláme mřížku. Osolíme, polijeme olivovým olejem a necháme cca 1 hodinu odležet.
Krok 2
Grilujeme při 220 stupních mřížkou dolů po stranách. Cca po 15 minutách otočíme, vidličkou uděláme důlek a naplníme pestem a sýrem. Sýr buďto nastrouhaným, nebo nakrájeným na plátky.
Krok 3
Lilek je hotový, jakmile se sýr začne tavit a roztékat.
Dobrou chuť.


Připravujeme tištěnou knihu našich receptů
Odešlete nám svůj kontakt a jakmile bude kniha připravena, budete jako první informováni. První knihy budeme odesílat s DÁRKEM.
Stáhni si KAMADO ceramic® e-book ZDARMA
10 šťavnatých receptů s grilem KAMADO ceramic® + něco navíc

V našem E-booku najdete 10 našich šťavnatých receptů, základy grilování s keramickými grily, dozvíte se také o historii těchto grilů, které lidé používají již přes 5 000 let a spousta dalších zajímavostí a informací.
Nevíte si rady a potřebujete poradit?

Tomáš Halamíček
spolumajitel Kamado Ceramic
Neváhejte mě kontaktovat. Vysvětlím Vám cokoliv ohledně vhodného výběru grilu, příslušenství nebo náhradních dílů.
Jsem tu pro Vás od pondělí do pátku od 8.00 do 16.00 hod.
Tel.: +420 608 727 420
Pokud se mi nedovoláte, nebo mám obsazeno, klidně zašlete dotaz pomocí formuláře, co nejdříve Vás budu kontaktovat. Vaše kontaktní údaje použijeme pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu. Děkuji Tomáš.
Napište nám: