Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
recept pro 2
Ingredience:
350g mletého hovězího masa,
himalájská sůl a pepř mletý dle chuti,
strouhaná mozzarella
Na dokončení:
2 plátky oblíbeného sýru
2 kyselé okurky
4 plátky okurky salátové,
listy hlávkového salátu,
½ červené cibulky nakrájené na tenké plátky
4 ks cherry rajčátek
Všechny ingredience pečlivě promíchám a vytvořím dvě stejně velké koule. Doprostřed koule vložím cca 2 lžíce strouhané mozzarelly a tvaruji do tvaru hamburgeru. Griluji v Kamado grilu na 220° cca 4 minuty z každé strany. Na poslední minutu na hamburger vložím plátek oblíbeného sýru.
Dokončení:
Bulku rozpůlím a obě strany potřu dresingem (recept na dresing viz níže). Na spodní bulku vložím list hlávkového salátu, maso s plátkem sýru, 2 plátky okurky salátové i kyselé, cherry rajčátka a cibulku. Nakonec vložíme horní část bulky.
Dobrou chuť přeje Fany 😊
Tip: doporučuji recept na domácí špaldové bulky viz odkaz
https://kamado-grily.cz/?p=2726&preview=true&_thumbnail_id=2729
Ingredience
140g řeckého jogurtu,
špetka himalájského soli a mletého pepře,
1 lžíce šťávy z domácích okurek,
1 stroužek prolisovaného česneku
Všechny ingredience smíchám dohromady. Dle chuti můžu přidat oblíbené bylinky.
Dobrou chuť přeje Fany 😊