Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let ZÁRUKA na grily

Hovězí maso na hamburger

24.5. 2021992x

recept pro 2

Ingredience:
350g mletého hovězího masa,
himalájská sůl a pepř mletý dle chuti,
strouhaná mozzarella

Na dokončení:
2 plátky oblíbeného sýru
2 kyselé okurky
4 plátky okurky salátové,
listy hlávkového salátu,
½ červené cibulky nakrájené na tenké plátky
4 ks cherry rajčátek

Všechny ingredience pečlivě promíchám a vytvořím dvě stejně velké koule. Doprostřed koule vložím cca 2 lžíce strouhané mozzarelly a tvaruji do tvaru hamburgeru. Griluji v Kamado grilu na 220° cca 4 minuty z každé strany. Na poslední minutu na hamburger vložím plátek oblíbeného sýru.

Dokončení:
Bulku rozpůlím a obě strany potřu dresingem (recept na dresing viz níže). Na spodní bulku vložím list hlávkového salátu, maso s plátkem sýru, 2 plátky okurky salátové i kyselé, cherry rajčátka a cibulku. Nakonec vložíme horní část bulky.

Dobrou chuť přeje Fany 😊

Tip: doporučuji recept na domácí špaldové bulky viz odkaz
https://kamado-grily.cz/?p=2726&preview=true&_thumbnail_id=2729

Odlehčený fit dresing

Ingredience
140g řeckého jogurtu,
špetka himalájského soli a mletého pepře,
1 lžíce šťávy z domácích okurek,
1 stroužek prolisovaného česneku

Všechny ingredience smíchám dohromady. Dle chuti můžu přidat oblíbené bylinky.

Dobrou chuť přeje Fany 😊