Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let záruka na grily

Kachna na pivu a bylinkách

24.3. 2022333x

Fantastická a originální dobrota z grilu Kamado ceramic – Kachna na pivu….

Ingredience:

1 celá kachna

bylinky (rozmarýn nebo tymián)

pivo

sůl

kmín

Jak na to:

  1. Kachnu vytáhneme z lednice min. 2 h před grilováním a necháme při pokojové teplotě.
  2. Kachnu opláchneme, důkladně nasolíme a posypeme kmínem.
  3. Do stojánku na kuře KAMADO ceramic© nalijeme černé pivo (může být i světlé) a přihodíme bylinky dle chuti (tymián nebo rozmarýn)
  4. Vložíme kámen pro nepřímé grilování nebo rošt na pomalé pečení.
  5. Pod kachnu (pod rošt) dáme misku z vodou a každou hodinu podléváme vodou..
  6. Kachnu nasadíme na stojan a vložíme do grilu rozpáleného na 160-170 °C
  7. Kachnu takto pečeme 3 až 3,5 h. Otevírat pouze při podlévání!
  8. DOBROU CHUŤ.