Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Pečený bůček s křupavou kůrčičkou je jednoduchý, ale výborný pokrm, který si můžete vychutnat jak horký, tak studený. Ideální k pečené bramboře nebo na čerstvém chlebu s hořčicí.
Ingredience:
Bůček,
Sůl,
Česnek.
Postup:
Bůček nakrájíme na požadovanou velikost. Důkladně nasolíme a načesnekujeme. Necháme v lednici minimálně 24 hod. Gril rozpálíme na 160 stupňů. Maso musí mít pokojovou teplotu! To znamená minimálně 2 hodiny venku z ledničky. Bůček vkládáme do grilu kůží dolů aby se zatáhla a to na 30 min. Poté obracíme každých 30 min. Takto pečeme zhruba 2 hodiny a necháme dalších 15 min odpočívat před krájením.
Takto připravený bůček je také výborný po studenu s hořčicí na čerstvém chlebu nebo k pečené bramboře.
Dobrou chuť přeje Marek 🙂