Technické informace
Proč keramický gril od KAMADO ceramic®
- Je to gril, pec a udírna v jednom, díky tělu ze žáruvzdorné keramiky, speciálnímu tvaru a možnosti precizně nastavit teplotu.
- Maso a ostatní pokrmy jsou šťavnatější a křehčí díky funkci konvekce, tedy žáru ze všech stran.
- Grily jsou na dřevěné uhlí a jsou velmi úsporné. Pro 8 hodin grilování stačí pouze 2 kg uhlí. Toho od nás, z tropických dřevin.
- Pro přesné nastavení teploty a vzduchu slouží litinový regulátor ve víku grilu a spodní dvířka.
- Vnitřní teplotu grilu kontrolujete pomocí teploměru.
- Každý gril má nerezový rošt na grilování a rošt na dřevěné uhlí.
Jednotlivé díly grilů KAMADO ceramic®
A | tělo grilu KAMADO ze žáruvzdorné keramiky |
---|---|
B | víko ze žáruvzdorné keramiky |
C | litinový regulátoru vzduchu (komín) pro nastavení teploty |
D | teploměr pro měření vnitřní teploty |
E | dřevěné boční poličky |
F | spodní dvířka pro regulaci vzduchu a teploty |
G | stojan z nerezové oceli s otočnými kolečky |
Vnitřní složení grilů KAMADO ceramic®
A | keramické ohniště |
---|---|
B | litinový rošt |
C | keramický prstenec |
D | grilovací rošt - nerezová ocel |