Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Pokud hledáte grilovací delikatesu s bohatým kouřovým nádechem, tento uzený hovězí krk je to pravé. Po týdnu marinování a 5 hodinách uzení se rozplývá v ústech a přináší nezapomenutelný zážite
Obtížnost receptu: 3
Doba přípravy: 20 minut
Doba grilování: 5 hodin
Počet porcí: 4
Teplota v grilu: 75 stupňů
Ingredience:
500g hovězí krk
6 lžic himálajské soli
6 lžic barevného pepře
2 lžíce hrubého steakového koření
2 lžíce uzené papriky
5 velkých stroužků česneku
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
Postup
Maso krájejte až po vychladnutí na tenké plátky. Chuť uzeného hovězího je velmi intenzivní a aromatická.
Příslušenství:
Kámen pro nepřímé grilování
Přídavný rošt velký