Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Krůtí maso nemusí být fádní, zvlášť když ho naplníte šťavnatým chorizem, cibulí a cheddarem a necháte přes noc marinovat. Skvělý tip na grilování, které má styl i chuť!
Obtížnost receptu: 2
Doba přípravy: 20 minut
Doba grilování: 20 minut
Počet porcí: 2
Teplota v grilu: 180 stupňů
Ingredience:
1 krůtí prso
2 lžíce rajčatového pesta
1 červená cibule
10 plátku chorizo
1 hrst nastouhaného cheddaru
8 listů bazalky
1 lžíce hrubé soli
1 lžíce hrubého pepře
4 párátka
1 pomeranč
Postup
Zeleninu krájejte na větší kusy, osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem. Nechte ji přibližně 3 hodiny marinovat při pokojové teplotě – bude se lépe grilovat a získá plnější chuť.





Příslušenství:
Grilovací nářadí
Pohrabáč nerezový
Dřevěné uhlí GASTRO 10kg