Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let ZÁRUKA na grily

Grilované kuře na černém pivu a bylinkách

21.3. 20212661x

Grilované kuře provoněné pivem a bylinkami se rozpadá už při pohledu. Skvěle se hodí pro víkendový oběd i večerní pohodu na zahradě. A pokud seženeš domácí kuře, výsledek bude ještě o třídu výš.

Ingredience:

  • kuře
  • bylinky
  • pivo
  • sůl
  • kmín

Jak na to?

  1. Kuře vytáhneme z lednice min. 2 h před grilováním.
  2. Kuře opláchneme ho a důkladně nasolíme a posypeme kmínem
  3. Do stojánku na kuře KAMADO ceramic© nalijeme černé pivo (může být i světlé) a přihodíme bylinky dle chuti (tymián nebo rozmarýn)
  4. Kuře nasadíme na stojan a vložíme do grilu rozpáleného na 150-160 °C
  5. Kuře takto grilujeme 2 až 2,5 h. Pokud možno gril během grilování neotvírejte, aby se kuře grilovalo po celou dobu v ideální teplotě.