Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 777 211 777

10 let záruka na grily

Hamburger plněný trhaným vepřovým masem

2.7. 202140x

Recept pro celou rodinu

Ingredience na maso:
cca 1 kg Krkovičky bez kosti,
Ingredience na marinádu:
sůl, pepř, třtinový cukr, mletá paprika, dijonská hořčice, česnek, olivový olej.

Krkovičku očistím. Ingredience na marinádu smíchám dohromady a pečlivě vetřu do masa.
Do rozpáleného Kamado grilu při teplotě cca 130° vložím pizza kámen nebo kámen na nepřímé grilování. Naložené maso vložím do pekáče, podliji vodou a přikryji poklicí a vložím do grilu. Průběžně hlídám teplotu na 130°, peču cca 3-4 hodiny. Nezapomínám podlívat vodu, protože se voda z pekáče bude vypařovat.
Hotové maso vytáhnu z grilu, nechám 10 minut odpočívat a natrhám pomocí vidliček nebo Vám pomůžou naše „drápky“
https://kamado-grily.cz/produkty/medvedi-trhaci-drapy-na-maso/

Mezitím co se maso peče si připravím bulky.
Viz recept zde: https://kamado-grily.cz/bulky-ze-spaldove-mouky-na-hamburger/

Ingredience na dressing:
1 bílý jogurt,
1 menší balení majonézy,
sůl, pepř dle chuti.

Vše smíchám dohromady a osolím, jemně opepřím.

Ingredience na fit coleslaw
1 malé bílé zelí,
3 větší mrkve,
sůl, pepř dle chuti.

Bílé zelí najemno nasekám. Mrkev očistím a nahrubo nastrouhám. Vše vložím do mísy, osolím opepřím a pečlivě promíchám.

Ingredience na dokončení:
pár listů očistěného ledového salátu,
pár naložených nakrájených domácích okurek,
2 nakrájené rajče,
plátky slaniny a oblíbeného sýru.

DOKONČENÍ:
Bulku rozpůlím a obě strany potřu dressingem (recept na dressing viz výše). Na spodní bulku vložím list hlávkového salátu, coleslaw, trhané maso, plátek sýru, plátek opečené slaniny, 2 plátky kyselé okurky a plátek rajčete. Nakonec vložím horní část bulky.

Dobrou chuť přeje Fany 😊

  • Co najdete na Blogu
  • Odebírejte náše články

    Vždy když zveřejníme nový článek na našem blogu Vám pošleme upozornění na Váš e-mail. Stačí zaregistrovat svůj e-mail.