Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let záruka na grily

Hovězí guláš z Kamada

14.6. 2022153x

Ingredience:
Sádlo,
Cibule,
Hovězí maso,
Drcený kmín,
Celý pepř,
Nové koření,
Bobkový list,
Paprika sladká,
Česnek,
Majoránka

Postup:
Gril rozpálíme na 180 stupňů. Přímo na nerezový rošt položíme hrnec ve kterém rozehřejeme sádlo. Cibuli nakrájíme na kostičky a pomalu restujeme do zlatova. Načištěné a nakrájené maso na kostky restujeme na cibulce až se maso důkladně zatáhne. Přidáme drcený kmín, nové koření a trochu bobkového listu. Vše důkladně promícháme a poté přisypeme papriku. Rychle znovu promícháme a zalijeme vodou. Poté dusíme za občasného míchání v zavřeném grilu až do změknutí masa (cca 1 hodinu).

Zahustit můžeme moukou s vodou nebo střídkem z chleba. Na závěr vložíme prolisovaný česnek a majoránku.

Podáváme s čerstvou cibulí a chlebem.

Dobrou chuť přeje Marek 🙂