Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Lehce opečený na povrchu, vláčný uvnitř. Roastbeef z grilu je elegantní klasikou, která se hodí jak na slavnostní stůl, tak ke skleničce s přáteli. S hořčicí, máslem a správnou teplotou bude maso jemné a plné chuti.
Ingredience:
Hovězí roštěnec
Čtyřbarevný pepř
Hrubá mořská sůl
Hořčice mustard
Máslo
Postup:
Maso hodně nasolte!
Tohle maso se totiž dá osolit jen povrchově, nikoliv uvnitř tak se toho nebojte!
Gril 250 stupňů prudce opéct ze všech stran!
Maso vytáhneme a gril stáhneme ideálně na 150 stupňů a vložíme dovnitř pizza kámen.
Roastbeef znovu osolíme, potřeme hořčicí, opepříme ze všech stran a dáme do kameniny nebo litinové pánve.
Když máte v grilu teplotu sníženou. vložte dovnitř, přidejte máslo a dejte do grilu cca 10 minut
Maso po vytažení nechte cca 20-30 minut odležet, poté nakrájejte na tenké pásky a můžete podávat!
Tip:
Maso po pokrájení zalijte máslovou omáčkou 🙂