Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let záruka na grily

Lískooříškový vegan chlebíček

7.6. 202129x

Suché ingredience:
300g bio špaldové mouky,
100g mletých lískových oříšků,
20g kokosového cukru,
2 lžičky prášku do pečiva bez fosfátu,
½ lžičky soli.

Mokré ingredience:
250ml ovesného mléka,
20ml olivového oleje,
1 polévková lžíce jablečného octu.

Mouku přesypu přes sítko do mísy a postupně přidám všechny zbylé suché ingredience a pečlivě promíchám. Do druhé mísy vložím mokré ingredience a promíchám. Nakonec smíchám mokré i suché ingredience dohromady a vložím do banánové formy vyloženou pečícím papírem. Peču v Kamado grilu na 180° cca 30-40 minut.
Podávám s oříškovým máslem.

Dobrou chuť přeje Fany 😊

  • Co najdete na Blogu
  • Odebírejte náše články

    Vždy když zveřejníme nový článek na našem blogu Vám pošleme upozornění na Váš e-mail. Stačí zaregistrovat svůj e-mail.