Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Pokud hledáte jídlo, které potěší i náročnější hosty, je pečené koleno tím pravým. Díky pomalému grilování a marinádě z piva a dijonské hořčice je maso krásně šťavnaté a plné chuti. S křupavou kůrčičkou a pikantními přílohami si tento recept zamilujete! Věnujte mu trochu času, a budete odměněni dokonalým pokrmem, který bude skvélé doplnění každé grilovačky.
Kolenu nařežeme kůži a naložíme min. 24 hod. ( ideální 2-3 dny ) před grilováním.
Ingredience:
Sůl, pepř,
třtinový cukr,
dijonský hořčice,
česnek,
nové koření,
bobkový list.
Gril rozpálíme na 160 stupňů. Kolena vložíme do kotlíku a podlijeme vodou a pivem.
Přikryjeme alobalem a necháme 3 hod. v uzavřeném grilu. Průběžně jen dolíváme vodu a pivo.
Když už jsou kolena měkké vyndáme je z kotlíku přímo na rošt grilu kůží dolů a nechme ugrilovat do zlatova cca 20 – 30 min.
Podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým chlebem.
Dobrou chuť přeje Marek 🙂