Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 777 211 777

10 let záruka na grily

Šťavnatá uzená panenka z grilu KAMADO

20.3. 202142x

Ingredience:
Vepřová panenka, sůl, česnek


Jak na to:

  1. Panenku očistíme, omyjeme a osušíme.
  2. Osolíme jí a načesnekujeme.
  3. Uložíme do nádoby a dáme do chladu na 48 h.
  4. Gril KAMADO ceramic před rozpálením dobře vyčistíme a dosypeme dostatek uhlí.
  5. Gril rozpálíme min. na 200 stupňů, poté zregulujeme teplotu na požadovaných 75 stupňů.
  6. Po rozpálení grilu do něj vložíme kámen na nepřímé grilování a nerezový rošt.
  7. Panenku udíme 3 hodiny a je hotovo.

Dobrou chuť!

  • Co najdete na Blogu
  • Odebírejte náše články

    Vždy když zveřejníme nový článek na našem blogu Vám pošleme upozornění na Váš e-mail. Stačí zaregistrovat svůj e-mail.