Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 777 211 777

10 let záruka na grily

Uzený vepřový bůček

21.3. 202157x

Ingredience:

  • Bůček
  • Sůl
  • Česnek

Jak na to?

  1. Kůži na bůčku nařízneme do mřížky a důkladně maso nasolíme a potřeme česnekem.
  2. Bůček si nakrájíme dle potřeby, (ideál 6x20cm)
  3. Necháme minimálně 4-6 dní v chladu, např. v kastrolů a obden překládáme.
  4. Gril roztopíme na 80-90°C. 
  5. Pizza kámen obalíme do alobalu (lze použít i samostatný hrubší alobal) a položíme na rošt grilu
  6. Na něj položíme rošt na žebra/ryby (popř. přídavný rošt) a do něj si jednotlivé kusy naskládáme.
  7. Maso položíme na rošt kůží dolů.
  8. Víko grilu uzavřeme a udíme 10-12 hodin na 70-90 °C.

Dobrou chuť přátelé kamadáři.

  • Co najdete na Blogu
  • Odebírejte náše články

    Vždy když zveřejníme nový článek na našem blogu Vám pošleme upozornění na Váš e-mail. Stačí zaregistrovat svůj e-mail.