Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 777 211 777

10 let záruka na grily

Valašská KOPA – uzená vepřová krkovice z grilu KAMADO ceramic

21.3. 202136x

Jak na to?

  1. Klasickou vepřovou krkovici na 7 dnů nasucho naložte do mořské soli (5 g na 1 kg masa) a čerstvých bylinek, např. tymián a medvědí česnek, přidejte pepř a trošku strouhaného muškátového oříšku, a vše promíchejte v hmoždíři. Bylinky můžete samozřejmě volit podle vaší chuti.
  2. Poté vepřovu krkovici zauďte při 70-80 C° po dobu 10 hodin.
  3. A teď přijde to nejhorší! Budete se na ni po dobu 3 týdnů dívat, jak vám pěkně pověšená visí ve větratelném špajzu. Ale vydrže, ta chuť stojí za to!

Dobrou chuť.

  • Co najdete na Blogu
  • Odebírejte náše články

    Vždy když zveřejníme nový článek na našem blogu Vám pošleme upozornění na Váš e-mail. Stačí zaregistrovat svůj e-mail.