Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let ZÁRUKA na grily

Anglická snídaně

6.7. 20211166x

Recept pro 2

Ingredience:
1 hrnek fazolí namočených ve vodě přes noc,
250 g rajčat nakrájených na tenké plátky,
100 g prosciutta,
1 vetší cibule nakrájená na měsíčky,
sůl, pepř, koření dle chuti (já použila navíc sušený medvědí česnek a lahůdkovou papriku),
pár kapek olivového oleje,
2 – 4 domácí vejce,
lístky čerstvé bazalky na ozdobení.

Všechny ingredience kromě vajec vložím do kastrůlku. Osolím, opepřím, případně přidám další své oblíbené koření či bylinky a poliji pár kapkami olivového oleje.
Peču na rozpáleném Kamado grilu při teplotě 130°-150° cca 30 minut. Nezapomenu během pečení podlít vodou. Po 30 minutách rozklepnu 2 – 4 vejce a peču dalších 5 -10 minutek. Ozdobím bazalkou.

Podávám s čerstvým kváskovým chlebem.

Dobrou chuť přeje Fany 🙂