Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Ingredience:
1 celé kuře,
1 pivo na podlití do keramického stojanu,
sůl, pepř, kmín dle chuti,
citrón, tymián na ozdobení.
Ingredience na zálivku:
1 šťáva z vymačkaného citrónu,
1 lžíce olivového oleje,
1 lžíce javorového sirupu nebo medu,
špetka soli a pepře.
Celé kuře očistím, osolím, opepřím a okmínuji. Keramický stojánek naplním pivem, přidám list tymiánu a na stojánek vložím kuře. Mezitím si připravím zálivku a to tak, že všechny ingredience na zálivku smíchám dohromady a důkladně kuře potřu.
Peču v Kamadu při teplotě 130°-150° cca 3 hodiny.
Dobrou chuť přeje Fany 😊
Stojan na kuře zakoupíte zde: