Gril pohotovost 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let záruka na grily

Pomalu pečená vepřová plec

27.7. 202190x

Recept pro celou rodinu

Ingredience:
cca 1 kg vepřové pleci,
2-3 lžíce hrubozrnné hořčice,
šťáva z 1/2 citrónu,
kůra z 1/2 citrónu,
1 lžíce olivového oleje,
sůl a pepř dle chuti,
3 nakrájené cibule

Vepřovou plec očistím, jemně osolím, opepřím a vložím pod cibuli do litinové pánve. Připravím si marinádu a to tak, že do malé misky vložím hrubozrnnou hořčici, citrónovou šťávu, citrónovou kůru, olej, špetku soli, pepře a vše promíchám.
Marinádu důkladně vetřu do masa a přikryji poklicí nebo alobalem.
Vložím do rozpáleného Kamado grilu při teplotě 150° a peču cca 3,5 hodiny. Občas podlévám vodou nebo vývarem.

Podávám s opečeným bramborem a fresh salátkem.

Dobrou chuť přeje Fany 🙂

  • Co najdete na Blogu
  • Odebírejte náše články

    Vždy když zveřejníme nový článek na našem blogu Vám pošleme upozornění na Váš e-mail. Stačí zaregistrovat svůj e-mail.