Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420
10 let ZÁRUKA na grily
Vůně kouře, měkoučké maso, které se rozpadá pod vidličkou (nebo spíš drápy). Marináda plná chuti a pomalé pečení z tohohle receptu dělají sázku na jistotu – ať už máte chuť na pořádný sendvič nebo grilovací specialitu pro hosty.
Ingredience:
Krkovička v celku na marinování.
Marináda: sůl, pepř, třtinový cukr, mletá paprika, dijonská hořčice, česnek, olivový olej.
Postup:
Natrhané maso podáváme s chlebem, bagetou, v bulce jako hamburger, se zeleniou anebo dále zapracujeme dle chuti, libosti a kulinářské zdatnosti. Prostě jakkoliv.
Dobrou chuť.
Zde si můžete prohlédnout veškeré příslušenství ke grilům KAMADO ceramic >> Příslušenství KAMADO ceramic