Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let ZÁRUKA na grily

Vepřové trhané maso

21.3. 20211638x

Ingredience:
Krkovička v celku na marinování.
Marináda: sůl, pepř, třtinový cukr, mletá paprika, dijonská hořčice, česnek, olivový olej.

Postup:

  1. Ingredience na marinádu smícháme a důkladně vetřeme do masa.
  2. Necháme přikryté odpočívat v chladu 24 hodin.
  3. Před grilování maso vytáhneme z chladna cca hodinu před grilováním a necháme temperovat na pokojovou teplotu.
  4. Rozpálíme KAMADO gril na 130°.
  5. Do grilu vložíme tepelný štít (pizza kamen nebo kámen na nepřímé grilování)
  6. Maso dáme do pekáče, podlijeme a přikryjeme poklicí. Pekáč vložíme do grilu.
  7. Hlídáme teplotu stále na 130° a pečeme 3-4 hodiny.
  8. Stále podléváme, ať se nám maso nepřipaluje.
  9. Hotové maso vytáhneme z grilu a necháme 10 min odpočinout.
  10. Krkovici natrháme přímo drápy na trhané maso (příslušenství KAMADO ceramic)

Natrhané maso podáváme s chlebem, bagetou, v bulce jako hamburger, se zeleniou anebo dále zapracujeme dle chuti, libosti a kulinářské zdatnosti. Prostě jakkoliv. 

Dobrou chuť.

Zde si můžete prohlédnout veškeré příslušenství ke grilům KAMADO ceramic >> Příslušenství KAMADO ceramic