Gril POHOTOVOST 7 dní v týdnu - tel.: 608 727 420

10 let ZÁRUKA na grily

Užívejte si grilování, pečení a uzení...

Na našem blogu najdete recepty, novinky, nastavení a další různé informace ze světa grilování na keramice.

21.5. 2021

Čištění grilu KAMADO ceramic

Jednou za čas je třeba vysypat popel Grily KAMADO ceramic© mají...

21.3. 2021

Voňavý kváskový chléb z grilu

Zrníčka kmínu, křupavá kůrka a ta vůně, když se zvedne víko...

21.3. 2021

Voňavý domácí bůček z udírny Kamado

Pomalu uzený bůček s křupavou kůží a vůní česneku, který se rozpadá...

21.3. 2021

Grilované kuře na černém pivu a bylinkách

Grilované kuře provoněné pivem a bylinkami se rozpadá už při pohledu....

21.3. 2021

Krůtí stehno uzené horkým kouřem

Voňavé, šťavnaté maso, které se díky pomalému uzení doslova rozpadá....

21.3. 2021

Pomalu tažená krkovička – trhané maso jak má být

Vůně kouře, měkoučké maso, které se rozpadá pod vidličkou (nebo...

21.3. 2021

Pomalu uzený kapr s česnekem a bobkovým listem

Tradice jak má být – voňavý kapr v kouři, odleželý, okořeněný...

21.3. 2021

Jak připravit ten nejlepší STEAK

Výběr správného masa – začíná to tím, že musíte vědět,...

21.3. 2021

Naplacato! Kuře na pivě a ježaté zemáky z grilu

Tenhle recept je zárukou spokojeného stolu – kuře pečené naplacato...

21.3. 2021

Valašská KOPA – uzená krkovice s bylinkami

Klasika z hor v novém kabátě. Vepřová krkovice s bylinkami, jemně naložená a dlouze...